Izbor “Beogradskog suvenira”

Bez autora
May 31 2012

Turistička organizacija Beograda je u cilju obogaćivanja turističke ponude objavila javni poziv za prikupljanje suvenira za izbor “Beogradskog suvenira” kojeg će posetioci moći da nose svojim kućama kao uspomenu na Beograd.Pravo učešća imaju asocijacije, udruženja, preduzeća i samostalni umetnici koji imaju suvenirske proizvode sa motivima ambijentalnih celina, kulturno-istorijskih spomenika, spomenika arhitekture, muzeja i sakralnih objekata.

Izbor “Beogradskog suvenira”Turistička organizacija Beograda je u cilju obogaćivanja turističke ponude objavila javni poziv za prikupljanje suvenira za izbor “Beogradskog suvenira” kojeg će posetioci moći da nose svojim kućama kao uspomenu na Beograd.

Pravo učešća imaju asocijacije, udruženja, preduzeća i samostalni umetnici koji imaju suvenirske proizvode sa motivima ambijentalnih celina, kulturno-istorijskih spomenika, spomenika arhitekture, muzeja i sakralnih objekata.

Suveniri moraju da budu originalni i da zadovolje sledeće uslove: da stanu u šaku, da imaju specifikaciju i kratak opis na srpskom i engleskom jeziku, kao i da su napravljeni od drveta, gipsa, metala, stakla, kože, papira i porcelana.

Zainteresovani učesnici svoje prijave treba da dostave na adresu:
Turistička organizacija Beograda
Masarikova 5/IX
11000 Beograd

Uz proizvod, potrebno je navesti i podatke o učesniku (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail adresa, JMBG i broj žiro računa sa naznakom banke).

Rok za podnošenje prijava je 20. jun, a krajnji rok za donošenje odluke komisije je 6. jul 2012. godine.

Izabrani predlozi biće promovisani u izložbenom prostoru Turističko-informativnog centra na Trgu republike 5 i na sajtu www.travel-belgrade.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik